DOLAR

$%

EURO

%

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

BİTCOİN

529102฿%1.19591

a

DOLANDIRILDIĞINI GERÇEK POLİSTEN ÖĞRENDİ!

Denizli merkezli 3 ilde kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen iki kişi yakalandı, biri tutuklandı.

Tavas ilçesinde ikamet eden Adem C. (68),  bir kişinin, çalıntı olup olmadığını kontrol etme bahanesiyle yaklaşık 70 bin lira değerindeki altınlarını alarak kaçtığını belirterek polise başvurdu.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Araştırma Timinin (JASAT) çalışması sonucu kimliği edilen zanlı Kenan K. (36), Emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışmayla bu kentte yakalandı.

 Zanlıya yardım ettiği belirlenen Kemal C. (40) ise DenizliR7;de otomobiliyle seyir halindeyken trafik ışıklarında düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ekipler, Kenan K’nin cebinden Kütahya’da bir adresin yazılı olduğu kağıdın çıkması üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti.

Bu adreste yaşayan Mahmut D. (86) de aynı şüphelilere birkaç gün önce 20 bin lira değerindeki altınlarını verdiğini, altınlarının inceleme sonrası geri getirilmesini beklediğini, dolandırıldığını fark etmediğini belirtti.

Şüphelilerin resmi belgede sahtecilik, tehdit, dolandırıcılık ve uyuşturucu ticareti gibi suçlardan çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Kenan K. tutuklandı. Kemal C. hakkında ise adli kontrol kararı alındı.

DENİZLİ (AA) 

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

SİNOVAC AŞISININ TÜRKİYE’DEKİ FAZ-3 SONUÇLARI AÇIKLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.